صبح روز جمعه با حضور تعدادي از دانشجويان با همراهي كارشناس رصدخانه، علي رغم شرايط نامساعد جوي همچون وجود وجود لكه هاي ابر و تلاطم جوي تصوير برداري از اين پديده زيبا در رصدخانه دانشگاه كاشان انجام گرفت. هرچند لحظه شروع اين گرفتگي در اين رصدخانه ثبت نشد، ولي حد اكثر گرفتگي حدود ساعت 10:30 رخ داده و در ساعت 11:35 پايان پذيرفت. بر اساس محاسبات پس از رصد، در زمان حد اكثر گرفتگي 6% از قرص خورشيد توسط ماه پوشانيده شده بود.
در زمان خورشيد گرفتگي ماه بين زمين و خورشيد قرار مي گيرد. اما اگر در اين هنگام ماه در فواصل دورتر مدار خود نسبت به زمين قرار گرفته باشد . اندازه ظاهري ماه كمتر ااز اندازه ظاهري خورشيد شده و كل قرص خورشيد را نميپوشاند. بنابر اين گرفتگي از نوع حلقوي رخ مي دهد. چراكه بخشي از نور خورشيد از لبه هاي ماه به زمين مي رسد. در خورشيد گرفتگي 25 دي نيز همين پديده در مناطقي از چين ، بنگلادش ، سريلانكا ، اقيانوس هند و بخشهاي مركزي آفريقا قابل مشاهده بود. اما به دليل دور تر بودن ماه نسبت به زمين مساحت نيمسايه در خورشيد گرفتگي حلقوي زياد بوده و معمولا در بخش بزرگي از كره زمين قابل مشاهده است. لازم به ذكر است خورشيد گرفتگي كلي به نحوي كه قرص ماه، خورشيد را بطور كامل بپوشاند و اندازه ظاهري ماه و خورشيد به يك اندازه باشد از پديده هاي نادر به شمار مي رود و در منظومه خورشيدي مشاهده چنين پديده اي از روي كره زمين از شاهكار هاي طبيعت به شمار مي رود.
در شكل بالا تصوير حد اكثر گرفتگي قابل مشاهده در محل رصدخانه نمايش داده شده است. در اين تصوير دو لكه خورشيدي نيز به وضوح مشخص است. همچنين در تصوير زير مسير عبور سايه ماه از روي زمين در مدت گرفتگي قابل مشاهده است.